Deutsche Schule Budapest > Egyéb > Cipősdoboz jótékonysági akció

Cipősdoboz jótékonysági akció

A Budapesti Német Iskola részt vesz a kelet-magyarországi, 0-16 éves korú, rászoruló gyermekek számára szervezett “cipősdoboz” jótékonysági akcióban.

Az iskola az Igazgyöngy – Berettyóújfalu Alapítványt támogatja, hogy a nagyon szerény, szegény körülmények között élő gyerekek csillogó szemmel csomagolhassák ki karácsonykor az ajándékokat.

Leadási határidő: 2022. december 2.

Csomag mérete: cipősdoboz

A dobozt töltse meg új vagy újszerű ajándékokkal* (maximum 4.000.- Ft értékben). A gyerekek örülnek, ha sok apróságot kapnak.

Ajándékötletek:

  • játékok, könyvek, plüssjátékok
  • füzetek, radírok, tollak, sportszerek
  • tini ékszerek, smink, édesség

Kérjük, a cipősdobozt az ünnepnek megfelelően csomagolja be, és címkézze fel:

  • fiú vagy lány
  • korcsoport (pl. “5-7 év” vagy “12-14 év”)

A csomagokat az iskola könyvtárában lehet leadni
H – P  11:00 – 15:30 óra között.

Köszönjük!

*Kérjük, hogy a folyadékokat szivárgásmentesen csomagolja be.

Kedves Iskolaközösség!

A tavalyi évben a diákok nagy lelkesedéssel vettek részt a „Cipősdoboz” elnevezésű jótékonysági kezdeményezésben. Óriási örömmel töltött el mindannyiunkat, hogy napról-napra növekedni láttuk a hatalmas ajándékhegyet.

Az összegyűjtött csomagok sokasága nagy-nagy büszkeségünkre diákjaink szociális elköteleződéséről tanúskodott számunkra. A csodálatos ajándékokkal számos nehéz sorsú gyermeknek tudtuk megszépíteni a karácsonyt.

A megnövekedett rezsiköltségek és élelmiszerárak, valamint a gazdasági válsághelyzet miatt a rossz körülmények között élő családok anyagi helyzete tovább romlott és idén talán egyáltalán nem áll módjukban a gyerekeknek karácsonyi ajándékot venni, ezért idén nagy együttérzéssel  és lelkesedésssel szeretnénk részt venni ebben az akcióban.

Előre is köszönjük a Ti/Önök támogató segítségét és közreműködését!

Cipősdoboz jótékonysági akció 2022