Deutsche Schule Budapest > Naptár > Iskolavezetés tájékoztatója

Iskolavezetés tájékoztatója

Kedves Iskolaközösség!

Március 13-án, pénteken este a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor bejelentette, hogy a diákok 2020. március 16-tól, hétfőtől további intézkedésig az iskolákat nem látogathatják. A tanítás új oktatási munkarendben folytatódik.

Az egységes és összehangolt eljárás biztosítása érdekében szombaton az iskola minden testülete (Alapítványi Tanács, Szülői Munkaközösség és Tanári Tanács), valamint a tanári kar képviselői válságtanácskozást tartottak.

Az ülésen a következő döntések születtek:

  • Mostantól valamennyi, az iskolával kapcsolatos információ és tájékoztatás kizárólag a DSB honlapján érhető el. Kérjük, ezért minden nap keressék fel honlapunkat.
  • A pedagógiai információkat az osztályfőnököktől kapják meg E-Mail-ben.
  • Az iskola rendezett működésre való átállítása, annak biztosítása és folytatása érdekében a következő munkacsoportokat állítottuk fel: német és magyar érettségi, kommunikáció, E-Learning, tervezés és pénzügyek.
  • A tanulóknak a tanuláshoz szükséges anyagokat kedden reggel bocsátjuk rendelkezésükre, ilyen módon a tanároknak hétfőn idejük lesz arra, hogy megfelelő és alkalmas tananyagot, tantervet vagy feladatokat állítsanak össze.

Hétfőn 9:00-tól rendelkezésükre áll egy „hotline” telefonszám: +36 1 391 9118 (magyar nyelven), +36 1 391 9112 (német nyelven).

A titkárság, az alapítványi iroda és az iskolavezetés továbbra is minden nap elérhető 8 és 15 óra között.

Minden, a bisztróban előrendelt ebéd központilag lemondásra kerül. A befizetett összeget az e-számlán jóváírjuk.

Kedves Iskolaközösség, mindannyian egy számunkra ismeretlen és új helyzettel nézünk szembe. Legfőbb célunk nem lehet más, mint hogy ezt a nehéz átmeneti időszakot Önökkel közösen áthidaljuk, és lehető leghamarabb visszatérhessünk a megszokott iskolai hétköznapokhoz.

Vigyázzanak egészségükre!

Üdvözlettel:

Vámosi Judit