Deutsche Schule Budapest > Egyéb > Rendezvénysorozat lányoknak – ahol női mérnökök vezetnek be a mérnöki lét csodálatos világába

Rendezvénysorozat lányoknak – ahol női mérnökök vezetnek be a mérnöki lét csodálatos világába

NŐI MÉRNÖK LESZEK

Az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség -EMJSZ kezdeményezése

NŐI MÉRNÖK LESZEK

Tudtad, hogy az EJMSZ-ben nem csak márciusban van Nőnap? Náluk minden hónapban kinyílik egy vállalat kapuja, és női mérnökök vezetnek be a mérnöki lét csodálatos világába!

Nem tudod még, mi leszel, ha „nagy leszel”? Ha kíváncsi vagy, milyen lehet egy vállalat a valóságban, hogy mit csinálnak a mérnökök, vagy hogy egy nő is futhat-e be mérnöki karriert, regisztrálj valamelyik alkalomra és hozd el Anyukádat, Nagymamádat, Tanárnődet! Itt bátran kérdezhetsz, kérhetsz tanácsot, vagy egyszerűen csak eltölthetsz egy pár kellemes órát olyan nők társaságában, akik akár a példaképeid is lehetnek!

A program Számodra és kísérőd számára ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Keresd ki a listából azt a céget, amelyik érdekel vagy épp közel esik a lakóhelyedhez, regisztrálj, és az adott napon ott várnak majd Rád!

A programokra való regisztráció 2024. március 28-án indul, jelentkezni az EJMSZ oldalán a Regisztráció gomb megnyomásával és a kérdőív kitöltésével lehet! 

https://ejmsz.hu/noimernokleszek/

Program
(időpont, vállalat, helyszín)
2024. április 15. – Diehl Aviation, Nyírbátor
2024. április 29. – BOSCH, Hatvan
2024. május 24. – Continental, Veszprém
2024. május 30. – Güntner, Tata
2024. június 6. – Emerson, Székesfehérvár
2024. június 13. – Balluff, Veszprém
2024. szeptember 5. – Knorr-Bremse Kutatás-fejlesztési Központ, Budapest
2024. szeptember 13. – MVM, Budapest
2024. október 9. – Emerson, Eger
2024. november 12. – MOL MPK, Tiszaújváros
2024. november (pontos időpont később) – Ericsson, Budapest
2024. december 9. – Sensirion, Debrecen

Mi az EMJSZ?

Magyarország vezető ipari- és technológiai nagyvállalatait összefogó, önkéntesen szerveződő, a mérnök szakma érdekeit közös elhatározással, együttes erővel védő és érvényesítő nonprofit szervezet, amely elősegíti és támogatja ennek hivatásnak a jövőbeni fejlődését.