Deutsche Schule Budapest > Hírek > DSB Wunderbar Fesztivál 2022

DSB Wunderbar Fesztivál 2022

A Wunderbar („Csodálatos”) Fesztivál keretében nagy sikert arattak a 0. és az 1. évfolyamon tartott bemutató óráink és játékos foglalkozásaink.

Sok szülő és gyermek pillanthatott be a kisiskolai életbe és megtapasztalhatta, hogy milyenek a tanórák és milyen csodálatosak nulladikosaink és első osztályosaink, akik tele lelkesedéssel, játékosan és kreatívan mutatták be német nyelvtudásukat.


Zenés, játékos foglalkozás német nyelven a Budapesti Német Iskolában

Foglalkozásunk során a gyerekek kipróbálhatják, hogyan lehet a játék, zene és mozgás által elmerülni a német nyelvben és észrevétlenül elsajátítani annak alapjait.

A játékkal párhuzamosan zajló nyílt óráinkon a szülők megismerheti iskolánk pedagógiai koncepcióját és módszereit is.

A foglalkozásra szeretettel várunk minden 4 éves kor fölötti gyermeket.

A belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi e-mail címen tehetnek meg: nullteklasse@deutscheschule.hu

A rendezvény a Wunderbar Fesztivál keretében valósul meg, melynek célja a német nyelv és a német nyelvű országok kultúrájának népszerűsítése.

A résztvevő szervezetek 2022. március 28. és április 2. között országszerte számos kulturális és oktatási programot kínálnak, melyekről ezen az oldalon vagy a Deutsch.Karriere.Erfolg. Facebook-oldalon lehet tájékozódni.