DAS
Deutsche Schule Budapest
1121 Budapest, Cinege út 8/C.
Tel.: +36-1-39191-00
Fax: +36-1-39191-10
sekretariat@deutscheschule.hu
 
Tavaszi Röplabdatorna 2018

2018.03.05.

Ebben az évben is a felsőbb évfolyamok lányai számára rendeztük meg a hagyományos tavaszi röplabda tornánkat.

Résztvevőnek a győri Audi, az esztergomi Árpád-házi, az érdi Vörösmarty, valamint a budapesti Eötvös, Fasori, II. Rákóczi és Radnóti iskolák jelentkeztek.

Mivel ezúttal nyolc csapatnak tettük lehetővé a részvételt, változtattunk a korábbi lebonyolításon. Az iskolákat két csoportba osztottuk és a csoporton belüli sorrend szerinti keresztjátékok alapján is volt lehetőség a még a jobb helyezések elérésére.

Sajnos az utolsó pillanatban az egyik legerősebb játékosunk fogműtéte miatt kiesett a csapatból, így legkisebb cserejátékosunknak, Fanni Uhlmannak, kellett végig pályán maradnia a tornán. Többiek meglepetésére a legfiatalabb játékosunk a csapat egyik legeredményesebb játékosa is volt egyben :)

A két pályán küzdő csapatok hangulata és játéktudása ismét fantasztikus volt. Az iskolák érdeklődése a tornánk iránt már olyan nagy, hogy a résztvevők számát ismét megemeltük egy csapattal.

Játékosaink a csoportmeccseken még nem találták meg az összhangot (együtt ugyanis nem volt alkalmuk gyakorolni), ezért az 5-8. helyért játszottak. Ott azonban már minden meccset megnyerve végül az ötödik helyen végeztek!

Tornánkkal ismét búcsúzunk egy nagyon jó játékosunktól, Zsófi Olcsvárytól. Ezúton szeretnénk neki köszönetet mondani az elmúlt évek tornáin nyújtott játékáért és lelkes részvételéért. Hiányozni fogsz nekünk :) Az utódok már derekasan dolgoznak rajta, hogy megpróbáljanak pótolni.

Csapatunk tagjai: C. Einfalt, R. Tóthfalusi (11), F. Uhlmann (6!!!), S. György, A. Seres (8), R. Jankovic (9) Gratulálunk nekik/Nektek a szép eredményhez, főleg, mert messze a mi csapatunk volt a legfiatalabb :) !!

A megszokott lelkes közönséget hiányoltuk idén és köszönjük a néhány érdeklődőnek a jelenlétét :) !!!

Köszönjük Bachmaier tanár úrnak a segítségét az előkészületekben!!

 

 

 Volleyball_2018_03 Volleyball_2018_04 Volleyball_2018_02