DAS
Deutsche Schule Budapest
1121 Budapest, Cinege út 8/C.
Tel.: +36-1-39191-00
Fax: +36-1-39191-10
sekretariat@deutscheschule.hu
 
Mikulás Kupa a német iskolában

2017. december 01.

 

’Nikolaus’ ismét rengeteg ajándékkal jött el látogatóba a MIKULÁS KUPA sportrendezvényre. Harmadikos és negyedikes kisdiákjainknak újra igazán meg kellett küzdeniük a díjakért. Minden iskola derekasan felkészült ugyanis a megmérettetésre.

Idén az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet, budapesti Kós Károly és Pannónia és a dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor iskolák csapatai jöttek el hozzánk. Sajnos a hatodik iskola fél órával a verseny kezdete előtt lemondta, mivel rosszul jegyezték meg az időpontot :(.

A szórakoztató és erőt próbáló feladatok között volt, mint korábban is, talicskázás, „lovas-mutatvány”, póló-csere, zászló-kitűzés, labda-terelés különböző formákban (kosárlabda, röplabda, szivacslabda hoki ütővel), párfutás, sőt a hagyományos állatváltó is.

A résztvevők az ügyességi versenyszámokat hihetetlen elszántsággal és küzdéssel teljesítették. A zsűrit, mint minden évben igen nagy kihívás elé állították az iskolák. Kis csapatunk idén is elnyerte az első helyet ezen a minden kétséget kizáróan izgalmas versenyen. Sőt folytatva a tavalyi hagyományt, az első feladat után egyszer sem mutatott igazán szoros eredményt az eredményjelző tábla.

 

Résztvevők:

3. évfolyam - Zsuzsi Kujbus, Kira Hagymási, Emma Hefele, Emma Kriegl, Tas Laposa, Viktor Álló, Ernő Váradi , Zalán Kopinitz, Flórián Wallisch.

4. évfolyam - Jamila Conrad, Jinka Török, Jacqueline Moellendorf, Kitti Lőrincz, Willi Scheuring, Soma Kis-Szölgyémi, Roland Csendes, Dömötör Lantos

 

Ezúton gratulálunk résztvevő kisdiákjainknak a szép eredményhez és szeretnénk azoknak a nagyobb diáktársaiknak, akik a verseny gördülékeny lebonyolításában segítettek, óriási köszönetet mondani!!!

Ezúttal: Mark Shkarin, Carina Einfalt, Nóri Younis, Jana Komatina, Gréti Mile, Sophie Habsburg, Rebeka Jankovic, Sári Györgyei, Adél Seres, Amelie Goertz, Marie Hefele, Fabiana Tóth, Huba Varga und Youssef Ihab

 

Nikolauspokal_2017_01 Nikolauspokal_2017_03  Nikolauspokal_2017_04 Nikolauspokal_2017_05  Nikolauspokal_2017_06

Nikolauspokal_2017_07