DAS
Deutsche Schule Budapest
1121 Budapest, Cinege út 8/C.
Tel.: +36-1-39191-00
Fax: +36-1-39191-10
sekretariat@deutscheschule.hu
 
Meghívó a szakmai gyakorlattal és a 11-12. évfolyammal kapcsolatos információs estreminden 10. osztályos tanulónak és szüleiknek

2017. október 18. szerda, 18.00 óra

Helyszín:  színházterem

 

Kedves Szülők! Kedves 10. Osztályos Diákok!

 

A 10. osztály átmenetet képez a középfok és a felső-középfok (Oberstufe) között, egyben előre is tekint az iskolában eltöltendő utolsó két évre. Ezért szeretettel meghívjuk Önöket fenti rendezvényünkre.

Először, 18:00-18:30-ig a szakmai gyakorlatról tájékoztatjuk Önöket. 18:30-tól bemutatjuk a német nemzetközi érettségi vizsgát, mely először erre az évfolyamra vonatkozik majd.

 Az információs esten az Oberstufén folyó munka alapjaival fogunk megismerkedni, pl. az iskola belső szabályzatával, az érdemjegyek rendszerének változásával, a magyar és német rendszer követelményeivel. Emellett ismertetjük az Oberstuféra vonatkozó tantárgyválasztás feltételeit is.

A második félév kezdetén rendezünk még egy tájékoztató estet, melyen a tantárgyválasztás speciális feltételeivel foglalkozunk majd.

 A tanulóknak és a kedves szülőknek a 11. osztály elején lehetőségük lesz a 12. osztályosok részére minden évben megrendezésre kerülő információs esten is részt venni, amikor a vizsgatárgyak kiválasztásáról és az érettségi jegyek számításáról lesz majd szó. Ezen a rendezvényen hasznos információkat kaphatnak az utolsó két évre vonatkozóan. Reméljük, hogy programunk segítséget nyújt Önöknek az érettségi megszerzéséhez vezető úton.

 

Üdvözlettel:

  

       Cornelia Hinz                                    András Kulcsár                                   Sefa Tongu

Oberstufe koordinátor                a magyar képzési ág koordinátora                 igazgatóhelyettes

 

 

Meghívó a szakmai gyakorlattal és a 11-12. évfolyammal kapcsolatos információs estre minden 10. osztályos tanulónak és szüleiknek