DAS
Deutsche Schule Budapest
1121 Budapest, Cinege út 8/C.
Tel.: +36-1-39191-00
Fax: +36-1-39191-10
sekretariat@deutscheschule.hu
 
Larry Garner - Bluesman (USA) meets Norman Beaker Band (UK)

Blues koncert

2017. május 4.
19 óra

LarryGarner

+++ A BELÉPÉS DÍJTALAN +++

 

Tisztelt Szülők, kedves Érdeklődők! 

Örömmel hívjuk meg Önöket egy igazán különleges blues koncertre: május 4-én Larry Garner Bluesman és Norman Beaker együttese közös produkcióval lép fel a Budapesti Német Iskola színháztermében!

Az 1952-es születésű, Baton Rouge-ból, Louisiana államból származó Garner elismert gitáros, énekes, dalszövegíró. Legkésőbb az 1995-ben megjelent, You Need to Live a Little című albuma óta a blues műfaj legjobb kortárs dalszövegírójaként (West Coast Blues Review) tartják számon. 

Norman Beaker bluesgitáros, énekes, dalszövegíró és producer, akit a brit blues-világ már a ‘70-es évek óta jól ismer. A Norman Beaker Band rendszeresen turnézik és készített már felvételeket a műfaj olyan neves művészeivel, mint Graham Bond, Jack Bruce, Chuck Berry, Jimmy Rogers, Alexis Korner, Buddy Guy és BB King.

Ezennel szeretettel meghívjuk Önöket, hogy legyenek részesei ennek a rendkívüli zenei élménynek és töltsenek el egy kellemes hangulatú estét a DSB-ben! Szeretnénk kiemelni, hogy intézményünk szellemiségének megfelelően ez a rendezvény (is) a találkozásokról szól, és a koncert nyelvismerettől függetlenül élvezhető program.

Örülnénk, ha vendégként üdvözölhetnénk iskolánkban!

Jelentkezés / belépőjegyek:
A belépés díjtalan, a férőhelyek száma azonban korlátozott. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet 2017. május 1-ig várunk az alábbi e-mail címre:
sl-assistentin@deutscheschule.hu